Centrul Mari

Servicii

Epilare Definitiva

Rezultate vizibile dupa prima sedinta, 98% dintre persoanele care utizileaza aparatul Primelase HR obtin rezultate maxime dupa prima utilizare. Precizia aparatului Primelase HR, in comparatie cu alte metode de epilare, face ca pielea dumneavoastra sa fie foarte fina indiferent de sezon,90% dintre persoanele care urmeaza tratamentul de epilare definitiva cu laser scapa definitiv de parul nedorit dupa 4-6 sedinte

Remodelare Corporala

Prin stimularea mecanica a colagenului si a elastinei, Endermolift-ul ofera singura metoda 100% naturala (fara operatie, fara injectii, fara substante) pentru intinerirea vizibila a fetei. După naştere şi odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din elasticitate şi situaţia se înrăutăţeşte. Lipomasajul cu endermologie tratează eficient aceşti factori, fiind probabil cel mai eficient tratament nechirurgical din lume pentru tratarea celulitei, întinerirea pielii şi modificarea conturului.

Beauty

Un păr frumos şi sănatos, o tunsoare perfectă, o culoare de păr care ţi se potriveşte, toate sunt absolut necesare dacă eşti o persoană care se respectă pe sine. La Centrul Mari vei avea parte de toate acestea. 
Produsele profesionale ale marilor producători de prestigiu, sunt alegerea cea mai potrivită pentru un salon care vrea să ofere clienţilor săi tot ceea ce este mai bun.

Relaxare

Stim cat de obositoare si stresanta este viata cotidiana. La Centrul Mari puteti gasi tratamente, masaje si impachetari care sa va ia gandul de la viata stresanta de zi cu zi si in acelasi timp sa va ofere beneficii pentru corpul si sanatatea dumneavoastra

Promotii

Grand revealing Primelase HR

50% Reducere

Vino pe data de 10.09.2019, La Rocca Ballroom, Craiova, pentru a testa gratuit cel mai nou aparat de epilare gratuita

Toate persoanele prezente beneficieaza de oferte si discounturi valabile doar in cadrul evenimentului

Remodelare LPG

10% Reducere

De ce sa nu obtii corpul pe care ti-l doresti fara batai de cap,

Centrul Mari va ofera un discount de 10% tuturor clientelor care trimit un mesaj privat direct de pe site.

Reducerea este valabila completand toate datele cerute si doar pe baza cartii de identitate