CENTRUL MARI

Epilare Definitiva

Epilare definitiva cu laser -Primelase HR

Siguranta

Primelase HR a fost realizat de o echipa profesionista in domeniu. Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, oferim maximaeficienta si siguranta.

Aparatul de epilare definitiva laser Primelase HR indeplineste standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, standarde de calitate specifice echipamentelor medicale. Mai mult decat atat, Mocoon medical are un departament de calitate avizat si unul tehnic care garanteaza eficienta si siguranta pe tot parcursul functionarii aparatului, din momentul in care a fost introdus pe piata.

 

Avantaje

Datorita tehnologiei laser de ultima generatie, epilarea definitiva cu Primelase HR este nedureroasa si foarte rapida. Foliculii de par nedoriti sunt distrusi in proportie de 90% dupa o singura sedinta, astfel veti observa rezultate imadiate. Primelase HR are avantajul de a elibera uniform energia, evitand astfel suprapunerile. Foloseste un sistem de impulsuri patrate care permite livrarea intregii energii programate in mod uniform, ceea ce inseamna ca epilarea definitiva laser se face mult mai eficient.

Rapiditate

Frecventa de repetitie pana la 3Hz, impreuna cu diferite marimi de spot alimenteaza si face ca primelase HR sa fie unul dintre cele mai rapide si eficiente echipamente de pe piata.

Primelase HR foloseste sistemul “crystal freeze”, de racire creat exclusiv de cocoon medical care in mod constant si automat ajusteaza temperatura facand astfel ca epilarea laser sa fie mult mai sigura.

Intrebari frecvente

Este un procedeu dureros?

Procedeul de epilare definitiva Primelase HR este un procedeu nedureros

Exista efecte adverse?

Procedeul epilarii cu laser Primelase HR este unul foarte sigur. In proportie de 99.9% pacientii nu sufera efecte secundare pe termen lung sau scurt. Singurele efecte secundare sunt reversibile si apar pe termen scurt, cum ar fi roseata pielii in zona supusa tratamentului 

De cate sedinte este nevoie?

Tratamentul de epilare definitiva cu laser necesita mai multe sedinte pentru rezultate optime. Durata si intervalul specific necesar depinde foarte mult de grosimea parului, tipului de piele si difera de la pacient la pacient. De aceea va recomandam o vizita la Centrul Mari pentru a obtine o consultatie gratuita

Cât de mult durează efectul epilării definitive?

Pentru a ține sub control foliculii de păr, care se pot activa în urma modificărilor hormonale, și a vă bucura de o piele mătăsoasă timp îndelungat, sunt recomandate ședințe de întreținere efectuate o dată la 6 – 12 luni.

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Primelase HR?

Primelase HR este o dioda laser cu cea mai mare putere de pe piata (4800W). Punctul forte al acestui echipament de epilare definitiva este faptul ca utilizeaza impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, ideale pentru parul rezidual de la ultimele sedinte de tratament. Are 4 moduri de lucru care ajung la o putere maxima de 63J/cm² in 400 milisecunde. Viteza este una dintre cele mai importante caracteristii ale acestui echipament de epilare definitiva, el putand sa lucreze cu energie ridicata pana la 3 HZ si cu impulsuri scurte. Costul acestui aparat de epilare definitiva este recuperat repede datorita rezultatelor foarte bune obtinute in foarte scurt timp si putine sesiuni de lucru.

Modul dinamic sau fara durere este o alta caracteristica a laserului Primelase HR. Acest sistem ne permite sa lucram fara niciun fel de disconfort, facand ca epilarea definitiva sa fie usor de suportat de toti pacientii inca de la prima sedinta, incluzand barbatii cu par gros.

Ce se intampla dupa tratament?

După tratamentul cu laserul Primelase HR, pot apărea ușoare înroșiri ale pielii sau mici iritații locale.  Sunt asemanatoare celor de după epilarea cu ceară, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge până la 72h în cazul zonelor cu păr mai des sau în cazul pielii reactive.

În cazul în care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termală repetat la interval de o oră pe zona tratată. După epilarea feței, medicul dermatolog recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție.

Sunt interzise în ziua în care s-a efectuat tratamentul dușurile fierbinți pe zona tratată sau saunele.

După prima ședința, firele de păr din zona tratată vor crește ca de obicei.  După un interval de 10-14 zile, aceste fire de păr, a căror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure. Un masaj ușor cu o mănușa exfoliantă poate accelera acest proces. Pe măsura realizării mai multor ședințe de epilare definitiva, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.

Te asteptam

Contacteaza-ne pentru a obtine corpul dorit, azi!