CENTRUL MARI

REMODELARE CORPORALA

LPG Cellu M6 Endermolab

Tratamente Corporale

Termenul de celulită este folosit pentru a descrie depozitele de celule adipoase, prinse în septuri de ţesut conjunctiv din derm, care dau pielii aspectul de coajă de portocală. Aproximativ 90% din femei sunt afectate de celulită după atingerea pubertăţii şi mai ales după vârsta de 30 de ani. Lipomasajul cu endermologie tratează eficient aceşti factori, fiind probabil cel mai eficient tratament nechirurgical din lume pentru tratarea celulitei, întinerirea pielii şi modificarea conturului.

Tratamente Faciale

Prin stimularea mecanica a colagenului si a elastinei, Endermolift-ul ofera singura metoda 100% naturala (fara operatie, fara injectii, fara substante) pentru intinerirea vizibila a fetei. 
Endermolift-ul este conceput special pentru a preveni si a intarzia procesul de imbatranire a tesuturilor delicate ale fetei, gatului si decolteului

 

Masaj De Relaxare

Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, precum si la nivelul musculaturii, imbunatatirea elasticitatii pielii si a articulatiilor. Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, înlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal. De asemenea, masajul de relaxare si intretinere poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor.

De ce?

Beneficiile folosirii aparatului

Cel mai nou aparat creat de firma LPG SYSTEMS are rezultate cu peste 50 % mai bune fata de versiunile anterioare, combina 2 tehnici de inalta precizie pentru tratamente faciale si corporale: Endermolift si Lipomasaj by Endermologie. In fiecare zi peste 200.000 de oameni beneficiaza de tratamentele LPG cu rezultate garantate.
Peste 140 de mil. de tratamente LPG efectuate in peste 40.000 de centre din intreaga lume

Rezultate

Tratament facial

– Pielea devine mai tanara, mai elastica

– Se ridica obrajii cazuti, obtinand un lifting facial non-chirurgical

– Se sterg liniile de expresie si ridurile de pe frunte, dintre sprancene, din jurul ochilor si buzelor

– Se elimina grasimea din zonele cu probleme (gusa, obraji)

– Se decongestioneaza tesutul din jurul ochilor si se elimina pungile de sub ochi

Tratament Corporal

-Distrugerea celulitei

-Eliminarea Colaceilor

-Reducerea bratelor groase

-Eliminarea barbiei duble

-Micsorarea soldurilor

-Micsorarea burticii

-Recuperarea sanilor lasati

Te asteptam

Contacteaza-ne pentru a obtine corpul dorit, azi!